EbreNotícies

Tres restaurants de les Terres de l’Ebre lluiten contra la fam

Fins a 300 restaurants de Catalunya formen part dels “Restaurants contra la fam” dins de la Guia de Restaurants Bons

Acció contra la fam és una ONG que es va sorgir a França per un grup de doctors, científics i escriptors amb una missió: acabar amb la fam del món. El físic guanyador del premi Nobel, Alfred Kastler, va ser el primer president de l’organització. Acció contra la fam es va mobilitzar inicialment per ajudar als refugiats afganesos a Pakistan, a les comunitats més vulnerables d’Uganda i als refugiats cambotjans a Tailàndia. Actualment s’ha expandit per tot el món per abordar necessitats humanitàries.

La Guia de Restaurants Bons ha estat creada per aquesta ONG, que com ells mateixos defineixen “és una nova guia gastronòmica que canviarà la forma de valorar els restaurants. A partir d’ara, tan important com ser un bon restaurant, és ser un restaurant bo.” En aquesta guia hi podem trobar tots els restaurants de Catalunya i de la resta d’Espanya que lluiten contra la fam. Es pot filtrar per zona i tipus de menjar i, per tant, triar on menjar un bon plat solidari i ajudar a acabar en la problemàtica de la desnutrició infantil.

Els tres restaurants ebrencs que formen part d’aquest llistat son: Pizzo – Casal de Miravet, a la Ribera d’Ebre, l’hotel i restaurant Venta de la punta, situat a Santa Bàrbara, i el restaurant de cuina japonesa Sushi MC de Deltebre.

Redacció – V. Ll. S.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close