Tots els gols

Tres punts vitals per a l’Ulldecona, davant un Móra la Nova que es complica

Tres gols a la represa li donen els tres punts als falduts i el factor del golaverage

Tots els Gols.- Era un partit a cara o creu. On la importància dels punts en joc i el factor del gol-average particular entre l’Ulldecona i el Móra la Nova, suposava una llosa pesada sobre els caps dels vint-i-dos jugadors que van saltar al camp. Al final la cara li va sortir a favor de l’Ulldecona, que es podia refer de la severa golejada que patien set dies abans al camp del líder, i la creu era per un conjunt morenc que veu com se li compliquen les coses, tenint en compte els descensos per compensació que poden haver-hi a final de temporada.

El partit va iniciar-se amb un domini territorial moranoví, amb la possessió de la pilota tot i no tindre excessiva profunditat. Per contra, el conjunt faldut estava ben plantat sobre el terreny de joc i controlava bé defensivament sense concedir pràcticament espais al rival per deixar-se sorprendre. Uns primers quaranta-cinc minuts que els ulldeconencs van intentar tímidament sortir al contracop, però sense arribar amb claredat als dominis de Ferran. Amb l’empat inicial, i molt respecte entre ambdós conjunts, es marxava als vestidors al descans.

A la represa però va canviar radicalment el devenir del partit. Sobretot fruit de la major convicció local en sortir molt més intensos i buscant els dominis de Ferran amb assiduïtat. Una doble ocasió de Nacho i Munta, era el preludi del gran gol que obria el marcador. Arran d’un servei de falta a la línia de mitjos servida per Rovira cap al punt de penal, Nacho connectava una rematada de cap inapelable que entrava pel mateix escaire, guanyant-li l’acció al defensor. El gol va fer-li mal als de Ribera d’Ebre. Que pràcticament en dos minuts van llançar el partit, amb la consecució dels dos gols que sentenciaven. El primer en un nou llençament de falta que Rovira de rosca penjava al segon pal on Ion guanyant-li l’acció als defensors rematava de cap en planxa. La sentència la dictava Nacho, que marcava el seu segon gol de la tarda, culminant una acció de tiralínies de la davantera del conjunt grana.

Carlos Gilabert, tècnic de l’Ulldecona, es mostrava molt satisfet del treball del seu equip i saber-se sobreposar al cop moral de la golejada soferta davant el Valls.

Per la seua part, Nando Garcia, tècnic del Móra la Nova, valorava així el partit.

Després d’aquest resultat que deixava als del Montsià tres punts per sobre a la classificació, respecte als moranovins, aquesta setmana es desplaçaran al camp del Vendrell dissabte a les 18 hores. El Móra la Nova, també en dissabte a les 18 hores, rebrà al Reddis en un partit de nou vital per intentar mantindre la categoria.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close