14.3 C
Amposta

Trens llançadora entre Ulldecona i l’Aldea, proposta de Junts per Ulldecona per solucionar el problema de mobilitat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dimecres, 17 de maig, a les 19 hores, al Saló d’Actes de l’Ajuntament d’Ulldecona, aprofitant que Junts per Ulldecona realitzava la presentació del programa electoral per a les eleccions municipals del 28 de maig, també es realitzava una taula-col·loqui sobre la problemàtica de la mobilitat en l’interior del Montsià, i concretament a Ulldecona.

L’acte fou presentat per la presidenta de la Vegueria, Annabel Marcos, després d’un dia intens de campanya electoral amb el secretari de general de Junts, Jordi Turull. “Aquí a Ulldecona ningú té legitimat per dir que ha presentat una proposta no de llei al Congrés. No ens poden mentir. Ho hem denunciat”, afirmava la presidenta respecte a la roda de premsa feta la setmana passada per Junts en què un partit local presentava uns documents afirmant que havien dut a terme una sèrie de preguntes parlamentàries al Congrés de Diputats.

Per altra banda, en referència a l’acte de la taula-col·loqui respecte a la problemàtica de la mobilitat en l’interior del Montsià, el candidat a l’alcaldia a Ulldecona, Jordi Carapuig, denunciava “la realitat ara mateix a Ulldecona és que la línia ferroviària està infrautilitzada, on quasi no s’aturen trens i quan ho fan difícil és el dia que sigui puntual” Per continuar la seva intervenció preguntant a l’exdirectora territorial de Vicepresidència i Territori, Lídia Pino, quines solucions podríem donar des de l’administració per tal de potenciar el transport públic a l’interior del Montsià. “Un transport públic que actualment és quasi inexistent i mal comunicat”, afirma.

Lidia Pino va recordar que les infraestructures “són qualitat de vida i generen oportunitats”. El tren, en concret, “és un servei públic, que cal exigir que sigui de qualitat i eficient”, referint-se a les constants incidències de l’R16. “És inaudit tindre una estació de tren i que no parint trens. Hem de fer força tots junts. Si ho fem sols, no ens sortirem”, comentava l’exdirectora dels serveis territorials, davant l’auditori que havia anat a escoltar la taula de debat sobre la mobilitat a la comarca.

Uns dels punts més interessants que es va debatre al col·loqui és que una de les solucions per potenciar els transports públics, dinamitzar la línia ferroviària, i en definitiva lluitar pel canvi climàtic i millora la mobilitat dins del Montsià, és la creació de trens llançadora entre Ulldecona i l’Aldea. Una idea que va ser aplaudida per l’audiència que participava en la taula rodona i en definitiva aportava una solució a la problemàtica del transport.

Lídia Pino, Jordi Carapuig, Annabel Marcos i Batiste Forcadell

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -