Ebre

Tortosa se solidaritza amb la Marató de TV3

El 15 de desembre se celebra la XIII caminada per la Marató

 

Avui diumenge 15 de desembre es realitzarà la Marató de TV3, a la que el campus Terres de l’Ebre col·labora desinteressadament des de fa 13 anys.

Des del campus Terres de l’Ebre de la URV, juntament amb el Club d’Atletisme de les Terres de l’Ebre, l’Ebre Escola Esportiva i el Departament de Salut, van organitzar aquest darrer dissabte dia 14 la VI edició de les 24h corrent per La Marató, així com hi va haver per als xiquets, tallers infantils i altres activitats al Parc Teodor González, també hi va haver d’altres per a totes les edats, com exhibicions de trial i de ball (a càrrec de Dance & Fun, i Sway Dance Studio). Avui diumenge 15 de desembre se celebra la XIII caminada per La Marató, amb un recorregut que anirà des del parc Teodor González (concentració a les 11:30 h) fins als jardins del campus Terres de l’Ebre.

A les 12:00 h es donarà per finalitzada la VI edició de les 24h corrent per la Marató i també en aquell precís moment s’iniciarà la caminada, acompanyada dels Gaiters de l’Aguilot i lo Golafre. Un cop la caminada arribi al seu destí, s’hi podrà veure l’exposició de dibuixos per la Marató que han realitzat els nens i nenes de les escoles de Tortosa.


Redacció – J.V.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close