AgendaEbreNotícies

Tortosa celebra el centenari de Pete Seeger

La programació será del 29 de juny al 10 de juliol al Museu de Tortosa (Antic Escorxador)

Tortosa es una de les poblacions que s’uneix a celebrar el centenari de Pete Seeger, un dels grans impulsors de la música popular i influent del folk, la cançó d’autor, el blues, el jazz i el gospel. Referent de noms tan importants com Bob Dylan, Joan Baez o el mateix Bruce Springsteen

Diverses ciutats catalanes s’han adherit a aquest aniversari, promogut per l’associació Amics de Pete Seeger, impulsada des de les comarques tarragonines. Tortosa ha organitzat diferents activitats emmarcades dins la Mostra de Jazz.

S’encetaran aquest dissabte 29 de juny a les 20 hores amb la inauguració de l’exposició ‘Pete Seeger: el poder transformador de la cançó’ i la projecció d’un documental sobre la seua figura.

L’acte central serà el concert que divendres 5 de juliol a les 20h oferirà el grup Tren Seeger, amb l’acordionista Cati Plana, el cantant Arturo Gaya, el guitarrista Sergi Trenzano i i el contrabaixista Kike Pellicer, en aquesta ocasió amb un convidat tan especial com el Cor Flumine. El mateix dia, al matí (de 10 a 14 hores), els integrants del grup oferiran tallers de veu i acompanyament instrumental sobre el repertori de Pete Seeger. Si esteu interessats, us podeu inscriure a: simpaticaproduccions@gmail.com

Totes les activitats són gratuïtes i estan organitzades per l’Ajuntament de Tortosa i compten amb la col·laboració de l’associació Amics de Pete Seeger.

Redacció J.V

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close