14.3 C
Amposta

Tivissa disposarà de fibra òptica a principis d’any

S’oferirà el servei d’Internet a través de fibra òptica comercialitzada per l’empresa E-ports

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Amb la visita del secretari de Polítiques Digitals, Sr. David Ferrer, que ha tingut lloc aquest dimarts, 15 de desembre, a l’Ajuntament de Tivissa, s’ha fet el seguiment del desplegament de la fibra òptica que fa uns dies ha començat a la població a càrrec de l’empresa E-Ports. Una vegada s’acabi el desplegament, es podrà contractar la connexió amb l’operador que l’ha realitzat.

Aprofitant aquest projecte que forma part del desplegament de la Xarxa Oberta de Catalunya que impulsa el govern de la Generalitat i que connectarà les capitals de comarca, Móra d’Ebre i Falset, es donarà servei a Tivissa, a La Serra d’Almos i a Darmós. També ha de permetre a les diferents empreses i emprenedors del municipi, millorar les condicions de treball i augmentar la competitivitat alhora que tots els veïns podran rebre un servei de connexió propi del segle XXI.

El secretari de Polítiques Digitals ha visitat insitu les obres que s’estan duent a terme des de la carretera C-44 fins a la connexió a l’interior del nucli urbà. També ha explicat en quina fase de desplegament es troba aquest tram de Móra-Falset i que serà operatiu a partir del gener de 2021.

L’alcaldessa de Tivissa, Sra. Montserrat Perelló ha valorat positivament el treball conjunt amb la secretaria de Polítiques Digitals i considera que aquest desplegament de la fibra llargament esperat pels veïns i reivindicat pel govern municipal ha de significar un empenta en el projecte de “Pobles Vius” i ha d’ajudar a crear les bases per a noves ubicacions d’emprenedors a la vegada que pot ajudar a arrelar el jovent al territori.

L’Ajuntament de Tivissa està treballant amb l’empresa E-Ports, perquè es doni el servei a tot el municipi i perquè arribi la fibra òptica a totes les llars que ho sol·licitin a l’empresa.

Readacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -