Política

Sus Martí i Lluís Salvadó segueixen a l’executiva nacional d’ERC

Els dirigents rapitencs d’ERC Sus Martí i Lluís Salvadó continuen com a membres de la nova executiva nacional del partit, que ha estat elegida aquest diumenge. Els ebrencs formaven part de la candidatura única encapçalada per Oriol Junqueras i Marta Rovira, que ha rebut el suport de gairebé 9 de cada 10 militants amb una participació del 57 per cent dels 9.087 militants amb dret a vot.

Lluís Salvadó passa de ser secretari general adjunt a vicesecretari de coordinació interna i serà responsable de l’organització interna i l’estructura territorial del partit, mentre que Sus Martí continua al capdavant d ela secretaria d’organització. En la mateixa jornada electoral han estat elegits per formar part del Consell Nacional del partit l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, i l’ampostina Daniela Gil.

La nova secretària general adjunta, Marta Vilalta, s’ha mostrat molt satisfeta per l’augment de participació i també de l’ampli suport a la direcció actual, cosa que fa que el partit, segons ella, surti de les eleccions “més fort i reforçat”, amb els líders a la presó i l’exili però sense que “l’estat els pugui fer callar”. La nova executiva s’ha reunit per primer cop aquest dilluns i a principis d’octubre es reunirà el Consell Nacional, que començarà a elaborar els documents pel Congrés, que es farà previsiblement a finals de tardor.

Font: Ebre Digital

Redacció – F. T.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close