14.3 C
Amposta

SOREA realitzarà millores molt importants a la xarxa d’aigua potable de l’Aldea

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Des de l’Ajuntament de l’Aldea informen que fruit de les negociacions dutes a terme amb Sorea es procedirà a fer una sèrie de millores molt importants a la xarxa d’aigua. Aquestes obres de millora de la xarxa potable permetrà, després de molts anys, gaudir d’un millor servei i un estalvi d’aigua considerable.

La primera actuació es durà a terme a l’avinguda Catalunya, número 285 al 289 i es substituirà un tram de 50 metres lineals de canonada de fibrociment que acumulava moltes fuites per una de Polietilè de 90. A part d’aquesta primera actuació, també s’executaran en les properes setmanes:

  • La sectorització de la xarxa d’aigua potable, que comportarà poder delimitar el control sobre la xarxa, tant en el moment de les avaries i reparacions, con cercar d’una manera més efectiva les possibles fuites a la xarxa, fet que ajudarà a millorar el 50% de rendiment de la xarxa, quan la mitjana recomanable hauria de ser sobre un 75%.
  • Una altra actuació a realitzar sempre que hi hagi disponibilitat pressupostària serà la portada de la xarxa d’aigua a la Raval de Sant Josep, l’única part urbana del nucli urbà que a hores d’ara no disposa d’aquest servei.
  • A partir del 2021, també es començaran a substituir els trams de canonada de fibrociment al llarg de l’avinguda Catalunya a mesura que es vagin urbanitzant els trams que l’ajuntament té previst executar.

Xavier Royo, alcalde de l’Aldea: “Aquestes millores que iniciarem marquen un cop més l’aposta del govern per fer de l’Aldea un poble amb millors serveis. Poc a poc anem donant forma al nostre projecte de poble i  continuarem així, perquè els nostres veïns i veïnes mereixen uns serveis de qualitat. No dubtarem de seguir treballant per negociar tot allò que calgui sense renunciar a res i amb condicions immillorables per al poble de l’Aldea.”

Redacció – LL. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -