EbreNotícies

Sis obres donen punt final al curs de l’Escola de Teatre de Tortosa

Les funcions tindran lloc entre dissabte i diumenge al teatre auditori Felip Pedrell

El curs de l’escola municipal de Teatre de Tortosa arribarà al punt final aquest cap de setmana, amb el conjunt de l’alumnat demostrant al damunt de l’escenari del teatre auditori Felip Pedrell tot allò que han après. En total, al voltant de 150 alumnes, que protagonitzaran fins a sis obres diferents entre el 15 i 16 de juny. Les preinscripcions pel pròxim curs ja han començat.

Els primers de pujar a l’escenari seran els alumnes d’infantil i juvenil d’interpretació i teatre musical, que faran un viatge per ‘La màgia de Hogwarts’. La funció tindrà lloc dissabte, a les 17.30 h. El mateix dia, a les 20 h, serà el torn per als alumnes de dansa i claqué, amb ‘Laberint de l’ànima’. I a les 22 h, l’auditori recuperarà un dels grans clàssics, ‘Terra Baixa’, de la mà dels alumnes adults d’interpretació de 2n i 3r.

Diumenge també hi haurà tres representacions diferents. La primera està prevista per les 17 h, amb ‘La acampada’, a càrrec dels alumnes d’iniciació teatral (4 a 6 anys). Posteriorment prendrà el relleu l’alumnat adult d’interpretació de 1r per explicar que ‘De vegades és millor estar al llimb’. Clourà les representacions la funció del musical ‘La família Addams’, a càrrec dels alumnes adults de teatre musical, juvenils de teatre musical postgraduades (les Superheroïnes) i juvenils de 3r i avançat de teatre musical.

Les entrades per veure qualsevol d’aquests espectacles es poden adquirir a l’escola de teatre, al mateix teatre auditori Felip Pedrell, de 17.30 a 20.30 h, i el mateix dia de la representació a les taquilles. El preu és de 3 euros.

Redacció – V. Ll. S.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close