14.3 C
Amposta

S’instaura un premi al millor oli d’oliva de la Fira de Jesús escollit per xefs i gastrònoms de prestigi

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

Per primera vegada el Concurs de Tast dels Olis de la Fira de l’Oli i la Garrofa de
les Terres de l’Ebre de Jesús tindrà un apartat especial pensant per al món de la
restauració. Es tracta d’elecció del millor oli entre tots els finalistes al concurs per
part de gastrònoms i xefs de prestigi d’àmbit nacional. Un qualificat jurat
gastronòmic valorarà altres peculiaritats que acabin repercutint positivament en
aspectes relacionats amb la nostra cuina, on l’oli d’oliva juga un paper clau sent
un ingredient indispensable de la dieta mediterrània.

La rellevància del jurat posa de manifest la voluntat dels organitzadors per donar a aquesta menció especial un destacat paper enguany i en les futures edicions del concurs de tast.  El pròxim 21 de febrer al Museu de l’Oli de la Cooperativa Soldebre a partir de les 19,30 hores, i obert al públic, tindrà lloc aquesta primera i innovadora deliberació.

El Jurat estarà format per Pep Nogué d’El suplement de Catalunya Ràdio i Director Culinari del
CIB (Culinary Institute of Barcelona), Josep Sucarrats, Director de la Revista Cuina,
Jeroni Castell, Xef de Les Moles, Joan Forcadell Piñol, Xef, Javier Campo,
Sommelier i Maitre Restaurant/hotel Villa Retiro, Jordi Bort, Membre de la
comissió organitzadora de la Fira de l’Oli i la Garrofa de les Terres de l’Ebre i Josep
Maria Audí, Director del Jurat del XXXV Concurs al Tast dels Olis. La Fira de l’Oli i
Fira de la Garrofa de les Terres de l’Ebre se celebrarà a Jesús del 22 al 24 de
febrer.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

Ximo Rambla i Sílvia Tejedor seran els dos pregoners de la Cinta 2020

Enguany, i de forma excepcional, Tortosa comptarà amb dos pregoners: els periodistes Ximo Rambla i Manzano i Sílvia Tejedor i Barrios. Durant molts anys...

Acció poètica a Gandesa

Els carrers del municipi de Gandesa s’han despertat avui amb fragments del llibre Haikús En temps de guerra de Martí Pol. Se'n desconeix l’artista...

Unió de Pagesos a la Terra Alta insta als compradors de raïm que no ofereixin un preu inferior als 40 cèntims d’euro

Unió de Pagesos a la Terra Alta insta als compradors de raïm que no ofereixin un preu inferior als 40 cèntims d'euro per quilo...

Prou Correbous adverteix presentar esmenes i convocar mobilitzacions contra els ajuts públics a les ramaderies de bous braus

Prou Correbous ha advertit que si la Diputació de Tarragona decideix incloure ajuts als ramaders de bous braus de les Terres de l'Ebre, modificant...

El dijous 13 d’agost s’inicia el XXIX Certamen de Música Clàssica i Popular Eloi Mestre

Del dijous, 13 d'agost, al dissabte, 15 d'agost, tindrà lloc el XXIX Certamen de Música Clàssica i Popular Eloi Mestre, aquest any tots els...
- Anunci -
- Anunci -