CulturaNotícies

S’instaura un premi al millor oli d’oliva de la Fira de Jesús escollit per xefs i gastrònoms de prestigi

Es tracta de l'elecció del millor oli entre tots els finalistes al concurs

Per primera vegada el Concurs de Tast dels Olis de la Fira de l’Oli i la Garrofa de
les Terres de l’Ebre de Jesús tindrà un apartat especial pensant per al món de la
restauració. Es tracta d’elecció del millor oli entre tots els finalistes al concurs per
part de gastrònoms i xefs de prestigi d’àmbit nacional. Un qualificat jurat
gastronòmic valorarà altres peculiaritats que acabin repercutint positivament en
aspectes relacionats amb la nostra cuina, on l’oli d’oliva juga un paper clau sent
un ingredient indispensable de la dieta mediterrània.

La rellevància del jurat posa de manifest la voluntat dels organitzadors per donar a aquesta menció especial un destacat paper enguany i en les futures edicions del concurs de tast.  El pròxim 21 de febrer al Museu de l’Oli de la Cooperativa Soldebre a partir de les 19,30 hores, i obert al públic, tindrà lloc aquesta primera i innovadora deliberació.

El Jurat estarà format per Pep Nogué d’El suplement de Catalunya Ràdio i Director Culinari del
CIB (Culinary Institute of Barcelona), Josep Sucarrats, Director de la Revista Cuina,
Jeroni Castell, Xef de Les Moles, Joan Forcadell Piñol, Xef, Javier Campo,
Sommelier i Maitre Restaurant/hotel Villa Retiro, Jordi Bort, Membre de la
comissió organitzadora de la Fira de l’Oli i la Garrofa de les Terres de l’Ebre i Josep
Maria Audí, Director del Jurat del XXXV Concurs al Tast dels Olis. La Fira de l’Oli i
Fira de la Garrofa de les Terres de l’Ebre se celebrarà a Jesús del 22 al 24 de
febrer.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close