De Bon Matí

Si vols estar ben orientat tingues l’astròloga Montse Valldeperez al teu costat (àudio i text)

Noemí Alquézar.- Una setmana més que la nostra astròloga ens avança el panorama d’aquesta setmana, i els horòscops destacats són…

Aquesta setmana els millors seran  ACUARI  I  ESCORPI

 

Tindrem als ACUARI molt marxosos aquesta setmana, amb ganes de divertirse i de participar en tots els saraus, disposats a participar en totes les trobades d’amics , ja sabem que ells són originals per tot i aquesta setmana ens-ho demostraran.

 

I els altres que estaran molt be aquesta setmana seran els ESCORPI.. La LLUNA plena entrarà en el seu signe i estaran molt inspirats , romàntics i especialment misteriosos. Els que tinguen una parella ESCORPI ho podran disfrutar.  .   .

 

I ELS QUE TINDREM QUE MIMAR AQUESTA SETMANA ;

 

TAURE I PEIXOS

 

La conjunciò del SOL i URA al seu signe, posarà una mica nerviosos als TAURE que per un altra banda ja estan de aniversari, pero este mal aspecte els pot fer que no estiguin massa de bon humor i ho facin pagar als que tenen per al seu voltant.

 

I uns altres que tindrem  no massa be aquesta setmana seran els PEIXOS , un mal aspecte planetari els-hi farà la guitza, i com es MERCURI pos farà que no estiguin massa encertats en la comunicació i pot ser que no comuniquen o que ho facin malament, paciencia, que com diem sempre, els astres no paren de moures i lo que avui està malament demà estarà millor.

 

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close