14.3 C
Amposta

Set empreses ebrenques han estat guardonades en la 7a edició dels Premis Cambra

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El jurat dels Premis Cambra ha atorgat els guardons de la setena edició, a set empreses del territori en les modalitats d’emprenedoria, sostenibilitat, millor estratègia, transformació digital, internacionalització, responsabilitat social empresarial i innovació.

Prop de docents empresàries i empresaris de les Terres de l’Ebre, han presenciat en directe la setena edició dels Premis Cambra. Un acte que ha estat presidit per Francesc Sutrias, secretari de Territori, Urbanisme i Agenda Urbana de la Generalitat, juntament amb l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i del president de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Faiges.

Les empreses guardonades han estat:

Emprenedoria: CALAFAT SA
Sostenibilitat: FLORETTE IBERICA SL
Millor estratègia: BODEGAS Y DESTILERIAS LEHMANN SA
Transformació digital: PENTAMATIK SCP
Internacionalització: COYCAMA SL
Responsabilitat social empresarial: REMSA MEMORIAL SA
Innovació: NOMEN FOODS SL

El jurat dels Premis Cambra 2022 també ha fet cinc reconeixements, atorgats a empreses que han col·laborat amb el projecte de la Cambra: Productes Locals de Qualitat. Les empreses guardonades en cadascuna de les categories han estat la Cooperativa Agrícola de Godall, Algueró Montesó SL, Vins i Olis Suñer, Xocolates CREO i Musclarium SL.

L’acte que ha tingut lloc al Racó de Mig Camí de Tortosa, ha estat conduït per la periodista Clara Tena i el presentador Quique Pedret, i ha comptat amb uns gags teatrals a càrrec de Teatrant by hiberus Tortosa. Els premis Cambra també tenen una basant benèfica, i en aquesta ocasió una aportació del sopar ha anat a benefici del Banc d’Aliments de la Cinta.

L’acte ha finalitzat amb un sopar Networking, on s’ha pogut degustar alguns dels productes d’empreses que participen del projecte de la Cambra “Productes Locals de Qualitat”.

MEDALLA AL MÈRIT

En la Sessió Plenària del dia 21 de novembre de 2022, a proposta del Comitè Executiu, es va aprovar per unanimitat la concessió de la Medalla al Mèrit d’Or de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, a José Maria Chavarria Homedes, en reconeixement als serveis i la fructífera feina realitzada al davant de la institució, durant el seu mandat com a president de l’any 2015 fins a l’any 2019, i en l’anterior període com a vicepresident del juny de 2006 fins al maig de l’any 2015.

La Medalla al Mèrit en la categoria d’Or, té com a objectiu premiar a les persones que hagin ofert serveis de forma extensa en el temps a la nostra Corporació. És una expressió de gratitud per part de la Cambra, per tant, una distinció exclusivament honorífica. La concessió del citat reconeixement comportarà la consideració de vostè com a Membre d’Honor.

PREMIS SOLIDARIS

Els Premis Cambra també tenen un besant solidari, i enguany amb les aportacions econòmiques que han fet tots els assistents a l’acte, es farà una aportació econòmica de 2.750 euros a benefici del Banc d’Aliments l’Arxiconfraria de la Cinta.

Els Premis Cambra són uns guardons bianuals i es lliuren de forma itinerant, tenen com a finalitat estimular, donar suport i alhora agrair l’esforç de les empreses de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de Tortosa. L’edició del 2020, no es va poder realitzar per causa de la pandèmia.

7a edició dels Premis Cambra

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -