EbreNotícies

RobotEbre’19 comptarà amb 400 participants de 16 centres educatius de les Terres de l’Ebre

Els centres participants exposaran els projectes de robòtica creats pel propi alumnat

Redacció.- La directora territorial d’Educació, Montserrat Perelló, i el sotsdirector del Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Xavier Farré, inauguren demà divendres 24 de maig la 4a edició de la RobotEbre, la Mostra de Robòtica Educativa i de Programació de les Terres de l’Ebre, al Campus Terres de l’Ebre (av. Remolins, 13-15) a Tortosa.

RobotEbre’19 comptarà amb la participació d’uns 400 participants de 16 centres educatius de secundària de les Terres de l’Ebre. L’objectiu de la Mostra és reunir alumnat i professorat per tal de compartir projectes i experiències, relacionades amb el món de la robòtica i la programació, que han anat treballant durant el curs en el marc de diverses assignatures i projectes, impulsats pel Departament d’Educació.

El programa de la Mostra inclou la conferència inaugural “L’evolució tecnològica i les professions de futur” a càrrec del tècnic Albert Oller del Campus Terres de l’Ebre de la URV, que enguany col·labora amb la Mostra i que acull diferents tallers a la seu universitària. A més a més, els centres participants exposaran els projectes de robòtica creats pel propi alumnat, i també s’instal·len un conjunt de taulers amb reptes robòtics per a què l’alumnat hi participi lliurement.

La RobotEbre 2019 està organitzada per l’àrea de Cultura Digital dels Serveis Territorials d’Educació amb els Centres de Recursos Pedagògics del Baix Ebre i Montsià i la col·laboració enguany del Campus Terres de l’Ebre de la URV.

http://blocs.xtec.cat/RobotEbre

Robotebre17

 

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close