14.3 C
Amposta

Revalidades les tres estrelles Michelin de les Terres de l’Ebre

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

Segons informa Ebredigital els tres xefs de les Terres de l’Ebre amb Estrella Michelin han revalidat aquesta distinció un any més en la gala de la Guia Michelin celebrada aquest dimecres a Sevilla. Han tornat a obtenir l’estrella els dos xefs d’Ulldecona, Jeroni Castell (Les Moles) i Vicent Guimerà (L’Antic Molí), i l’aldeà Fran López, amb el Villa Retiro (Xerta) i el seu restaurant a Barcelona, el Xerta Restaurant, que renova les dues estrelles. El xef Jeroni Castell, a través de la pàgina facebook del seu restaurant, ha agraït la concessió d’aquesta estrella Michelin, que renova per setè any consecutiu. El cuiner ulldeconenc ho ha celebrat amb tot el seu equip.

Vicent Guimerà, de l’Antic Molí, que ja és el quart any consecutiu que obté l’estrella Michelin, també ha agraït a través de la seva pàgina web aquesta distinció i ha destacat la importància del territori en l’elaboració de la cuina que fan. “El territori ens inspira dia a dia, és el que ens fa moure la nostra cuina i a qui li debem tot. Viure en aquesta terra de cruïlla que combina la plana, els Ports, el Delta ens fa únics amb els seus productes i els hem de mimar per traure el seu major potencial”, ha indicat.

Font: Ebredigital

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

Atropellen un jove de Santa Bàrbara i fugen del lloc dels fets

Els fets van succeir dissabte 11 de juliol a les 21.45 h a l'altura del Passeig de la Generalitat amb l'encreuament de carrer Aragó....

La Fundació ‘la Caixa’ recapta més de 47.000 euros per al Banc d’Aliments de l’Ebre i Tarragona

L’acció solidària Cap llar sense aliments, impulsada per la Fundació “la Caixa”, amb el suport operatiu de CaixaBank, tanca amb més de 47.000 euros recaptats...

La família de la víctima mortal d’un accident a Ulldecona busca el conductor que es va fugar

El divendres 3 de juliol motorista va morir a l'autopista AP-7, a l'atura d'Ulldecona. Quan passaven pocs minuts de les onze de la nit, una...

El front institucional de les Terres de l’Ebre es reactiva en contra del transvasament a Cantàbria

El front institucional de les Terres de l'Ebre, que agrupa alcaldes i presidents de consells comarcals del territori, s'ha reactivat davant l'amenaça que suposa...

L’ACA adjudica les obres per a millorar el sanejament d’Alfara de Carles, al Baix Ebre

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha adjudicat el contracte per a millorar el sanejament de les aigües residuals d'Alfara de Carles, al Baix Ebre, amb un...
- Anunci -
- Anunci -