14.3 C
Amposta

Remsa construirà un nou oratori al Tanatori de l’Aldea

L’equipament s’ampliarà durant el 2023 amb un nou espai

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’empresa de serveis funeraris Remsa Memorial ha anunciat l’ampliació del Tanatori de l’Aldea amb la construcció d’un nou oratori. Amb aquest nou espai, l’equipament funerari podrà donar confort i consol als seus usuaris, per acomiadar als seus éssers estimats.

Les obres de construcció del nou oratori es duran a terme al llarg del 2023. El projecte de la nova sala consistirà en un espai diàfan i senzill, que permetrà oferir cerimònies.

L’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo, ha mostrat la seua satisfacció per aquesta ampliació, ja que, segons ha dit “és un servei totalment necessari i cada vegada més demanat per moltes famílies, a més tal com es fa actualment, entenem que el lloc no és el més adequat i així personalment li vaig transmetre al director general de Remsa, Fernando Muiño, i el cert que la seua resposta i predisposició en aquest punt va ser totalment positiva, fet que li agraeixo, en aquest nou espai d’oratoris, les famílies disposaran d’un espai més íntim”.

El gerent de Remsa Memorial, Manel Conesa, ha destacat que “amb aquest nou espai, el tanatori de l’Aldea se situa al capdavant dels equipaments funeraris del nostre territori perquè deixa clar el seu compromís inequívoc amb la realitat social a la qual presta servei”. A més, Conesa també ha indicat que l’empresa està dedicant esforços per tal de poder comptar amb oratoris en altres tanatoris de la seua gestió d’arreu del territori.

El Tanatori de l’Aldea és un dels més moderns del sud de Catalunya. Es va acabar de construir l’any 2017 i s’ubica al centre del municipi, a la zona dedicada als serveis municipals. Les seues instal·lacions estan repartides en dos espais de vetlla, zones comunes per al descans de les famílies, recepció, despatxos, així com zones reservades a la gestió de l’empresa i un aparcament per a familiars i visitants. A més del servei de vetlla, el tanatori ofereix la possibilitat de sol·licitar cerimònies civils personalitzades, tramitació d’incineració o inhumació en cementiris o planificació de funerals.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -