14.3 C
Amposta

Rafel Muria s’incorpora al Consell d’Experts de l’AEHT després d’haver aconseguit la seva primera Estrella Michelin

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Rafel Muria, xef del Restaurant Quatre Molins, ja forma part del Consell d’Experts de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona, posicionant, així, Cornudella de Montsant i el Priorat com a destí gastronòmic de qualitat, i contribuint a convertir l’AEHT en una entitat de referència que aglutina els xefs més destacats i reconeguts de la gastronomia de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

Durant l’acte de benvinguda celebrat aquest matí a l’Ajuntament de Cornudella de Montsant, el xef ha rebut de la mà del president de l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona, Francesc Pintado, la mítica jaqueta de cuina de l’associació;  un present que, des de la constitució de la nova junta de l’entitat el maig de 2018, s’ha atorgat a diverses personalitats públiques i referents del sector gastronòmic, que han mostrat el seu suport a l’Associació.

Durant l’acte, el xef Rafel Muria ha volgut constatar que “és un orgull formar part del Consell d’Experts. És un honor poder donar veu a la gastronomia del Priorat”. Recordem que el xef Rafel Muria, nascut al Perelló en una família de llarga tradició abellera, va arribar a Cornudella amb 23 anys després de treballar a París, de la mà del celler Ronadelles per inaugurar una nova etapa del restaurant Quatre Molins. 

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -