EbreMúsicaNotícies

Pepet i Marieta respon a VOX amb el tema “Que nos quiten lo bailao”

Reivindiquen el cos humà com a font d'inspiració artística després de la denúncia de l'ultra-dreta per l'espectacle a Castelló

El grup Pepet i Marieta ha publicat un videoclip com a resposta a la denúncia de Vox acusant el cantant, Josep Bordes, d”exhibicionisme’ durant un concert en el 86 aniversari de les Normes de Castelló. ‘Davant la retallada de llibertats i la persecució del cos, presentem “Que nos quiten lo bailao” una oda a la llibertat d’expressió amb què reivindiquem el cos humà com a font d’inspiració artística’, explica el grup.

‘Que nos quiten lo bailao’ és a més la primera entrega de ‘Cossos’, un EP que publicaran progressivament durant els mesos vinents per a ‘denunciar els atacs a la llibertat d’expressió i el clar retrocés que suposen per a la creació artística’.

‘Tinc la consciència tranquil·la. No he comès cap il·legalitat. Algú vol treure rèdit polític d’una acció que forma part de la meua expressió artística dalt de l’escenari. Només he reivindicat la meva llibertat d’expressió’, va explicar llavors a l’ACN, arran de la controvèrsia que ha generat la denúncia. Com fa habitualment des de fa anys als escenaris, Bordes es va despullar per ensenyar les natges –i ocultant els genitals entre les cames- durant uns breus instants de l’actuació.

‘Forma part d’un número simpàtic en una cançó i no hi ha cap intencionalitat sexual’, va remarcar. Fins i tot, va dir, molts dels assistents, famílies i nens inclosos, es van apropar a la finalització del concert per felicitar-lo i fer-s’hi fotos. ‘Va transcórrer en un ambient distès, sense cap problema, ni paraula ni res que fes preveure que algú pogués desprestigiar un acte a favor de la llengua i cultura valencianes per treure’n un rèdit polític’, va dir.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close