Sin categoría
Última hora

Pensions Dignes organitza una taula rodona amb tots els partits sobre el futur de les pensions

Saber com pretenen assegurar el futur de les pensions els diferents partits catalans és l’objectiu que s’han marcat des de la plataforma Pensions Dignes Terres de l’Ebre...

Saber com pretenen assegurar el futur de les pensions els diferents partits catalans és l’objectiu que s’han marcat des de la plataforma Pensions Dignes Terres de l’Ebre amb l’organització d’una taula rodona, que es durà a terme el proper dijous 20 de setembre, a les 19h, al Casal Tortosí, a Tortosa. En un límit d’uns minuts, encara per determinar quants, els diferents portaveus hauran de respondre aquesta pregunta. Hi participaran: Sergio Campo, diputat de Ciutadans al Congrés dels Diputats; Irene Fornós, diputada d’ERC al Parlament de Catalunya; Aina Vidal, diputada d’ICV-E al Congrés dels Diputats; Ferra Bel, diputat del PDeCat al Congrés dels Diputats i Mercè Perea, diputada del PSC al Congrés dels Diputats. Des de la CUP i el PP també i participaran, tot i que els noms dels portaveus encara estan per decidir. “Volem que sigui una taula per parlar del futur de les pensions i no que ha fet un o altre” ha matisat Cesca Pérez des de la plataforma, afegint que s’espera “assegurar el futur de les pensions i que cadascú digui com ho pensa fer i es comprometin localment amb aquest compromís”.

“Dels 4 diputats a Madrid, 3 són membres del Pacte de Toledo i, per tant, entenem que són la gent més experta en pensions de cada partit” ha explicat Tere Castellà. Des de la Plataforma exigeixen aquesta assegurança de les pensions i agafen d’exemple models com el francès: “A França el 80% de les pensions que es paguen surten de la bossa de les pensions i el 20% restant dels pressupostos generals de l’Estat”.

La plataforma, des del 22 de gener d’aquest any, es reuneix cada dilluns davant de l’Ajuntament per reivindicar unes pensions dignes. Una lluita que, asseguren, no deixaran fins a complir els objectius.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close