14.3 C
Amposta

Peníscola presenta les seues primeres Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i de la Mar

Els sabors mediterranis es podran degustar a partir del 15 de maig i fins al 20 de juny

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha presentat la primera cita gastronòmica de l’any emmarcada dins de la programació anual de jornades gastronòmiques. Es tracta d’una proposta que combina, per primera vegada, els arrossos i els productes de la mar com a coprotagonistes en les receptes que componen els menús especials que confecciona per a l’ocasió una desena de restaurants participants.

Arrossos tradicionals o en risotto es combinen amb plats de peix en salaó, cebiche, carpaccio, en guisat mariner, en crema, amanida o caneló. “Una oportunitat excel·lent per conèixer les receptes més tradicionals combinades amb les més avantguardistes quallades de producte de proximitat”, ha valorat la regidora de l’àrea de Turisme, Raquel París.

Aquesta nova proposta presenta, a més, la possibilitat de gaudir menús reduïts de dilluns a dijous. “Adaptem les nostres propostes gastronòmiques a la nova situació, la flexibilitat i l’aposta per la qualitat dels productes ens fan més competitius i més atractius, treballem al costat del sector per la reactivació i aquesta iniciativa al costat dels restauradors és una bona mostra”, ha explicat el mateix alcalde, Andrés Martínez, durant la presentació de les jornades.

Els restaurants participants són La Cabaña, Camino de Santiago, Edén, El Mercat, Roca, Roca Mar, Taberna Mío Cid, Tio Pepe, Xulo’s y 9 de Nueve. Es poden trobar tots els menús en peniscola.org.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -