NotíciesSocietat

Pedro Sánchez reconeix a Guaidó i Maduro a la República Catalana

El president de Veneçuela, en una entrevista a La Sexta, ha comparat l'ultimàtum europeu amb un possible reconeixement de la República Catalana

El president de Veneçuela, Nicolás Maduro, en una entrevista a La Sexta ha comparat l’ultimàtum europeu amb un possible reconeixement de la República Catalana i ha carregat contra el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez.

Preguntat per l’ultimàtum que Sánchez li va donar per a la convocatòria d’eleccions; Maduro ha exposat en una entrevista amb Jordi Évole que “no acceptem ultimàtums de ningú. És com si jo digués a la UE: ‘Li dono set dies per reconèixer la República de Catalunya o si no anem a prendre mesures'”.

Nicolás Maduro ha acusat el president espanyol de ser “un farsant”. “Hauria de ser ell qui convoqués les eleccions”, ha defensat, per després dirigir-se al president del Govern com el “Papa benefactor de l’esquerra mundial”.

Maduro ha acusat Sánchez de seguir la política del president nord-americà, Donald Trump, i de “repetir la història” de l’expresident José María Aznar. “Fa vergonya. Està passant per la dreta a Aznar. S’agenolla amb Trump i torça el braç d’Iglesias”, ha afegit.

El president veneçolà ha explicat que, amb la seva estratègia, Sánchez “no guanya ni un vot per la dreta i perd molts vots per l’esquerra”. “Són errors que li faran perdre la presidència”, ha asseverat per després insistir: “Li anirà pitjor que a Aznar quan es va posar amb l’Iraq”.

Info: e-notícies

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close