14.3 C
Amposta

Pau Castell, cap de cuina del Restaurant Les Moles, guanyador del 1r premi “Martiko Talentos”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Divendres passat dia 11 es va celebrar al Basque Culinary Center la primera edició del concurs de cuina “Martiko Talentos” per a joves cuiners. El cap de cuina de Les Moles d’Ulldecona, Pau Castell, que a més de ser el cap de cuina és el fill del xef Jeroni Castell, es va proclamar guanyador del concurs amb el plat: “Foie-gras a la brasa, amb moniato en textures i fulles seques”. Un plat que forma part del menú degustació 2020 de Les Moles “Sediments”.

Aquest reconeixement empeny al restaurant, una mica més, a seguir pel camí iniciat fa anys “amb els valors de l’excel·lència, esforç i constància”. Les Moles segueix amb la il·lusió que, cada dia, el millor ha d’estar per arribar i amb la seguretat, el reconeixement a Pau així ho indica, “que el present és bo i el futur ha de ser millor”.

Redacció – R. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -