14.3 C
Amposta

Palomo Consultors compleix 50 anys i ho celebra amb més de 250 persones

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El dijous passat, 11 de maig, es va celebrar el 50è aniversari de l’empresa Palomo Consultors S.L. al restaurant Lo Racó de MigCamí, amb més de 250 assistents. Per celebrar-ho, es va organitzar un esdeveniment en què van participar tres professionals referents al món empresarial i un mestre de cerimònia amb un enfocament humanista per inspirar els diferents empresaris que van assistir a l’acte. Jordi Alemany, Enrique De Mora i Xavier Marcet van ser els ponents elegits i Gaspar Hernández, el presentador de l’esdeveniment que va portar per títol: “LES PERSONES, CLAU DE L’ÈXIT DE LES EMPRESES”. La inauguració va anar a càrrec de l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé.

L’EMPRESA

La societat Mercantil Palomo Consultors va ser fundada el 1973 per l’Andreu Palomo, i des dels seus inicis no ha deixat de créixer, especialitzant-se en els serveis Laboral, Fiscal Comptable, Jurídic, RRHH i selecció de talent, Consultoria, Formació bonificada i Igualtat.

Actualment, compta amb un equip de 20 professionals, en formació constant, i un gran nombre de clients: emprenedors, autònoms, pimes i grans empreses. La majoria d’aquests amb seu a les Terres de l’Ebre i Tarragona, però també clients arreu del territori Espanyol.

Andreu Palomo manté incòlume el seu esperit emprenedor amb què va iniciar aquesta aventura el 1973. I els seus fills, Jordi i Marta, s’han incorporat a l’empresa en els darrers anys recollint el testimoni amb força, rigor i nous aires.

50 anys Palomo Consultors

LES PERSONES, LA CLAU DE L’ÈXIT

L’esdeveniment de dijous passat va ser un èxit i Andreu Palomo, Jordi Palomo i Marta Palomo van voler destacar la importància del seu equip, el mateix dijous, i durant els 50 anys de trajectòria: “volem celebrar aquests 50 anys expressant el nostre agraïment a tots els que heu contribuït a fer possible aquest projecte professional i aquest magnífic esdeveniment. Gràcies a tots i totes per formar part de la nostra història, i pel compromís diari i la passió que poseu a la vostra feina”. I és que per a Palomo Consultors, les persones són la clau de l’èxit.

La família Palomo va agrair també a tots els professionals, proveïdors i empreses que els han acompanyat aquests 50 anys, així com amb el seu personal de confiança, “la seva aportació que ens ha permès forjar importants col·laboracions”. Es van destacar als clients “que ens donen suport cada dia fins i tot des de fa dècades”. Alguns des del principi, com va destacar Andreu Palomo Peláez.

EL SEU EQUIP, ELS AUTÈNTICS PROTAGONISTES

L’acte va continuar amb el reconeixement al Soci-Fundador de l’empresa, als clients més antics, a les persones que en algun moment van formar part de Palomo, el primer treballador de Palomo Consultors, el treballador més antic en “actiu”, amb premis el llegat, la fidelitat i les persones imprescindibles.

A l’acte de celebració tampoc no va faltar el pastís d’aniversari sorpresa, i un pica-pica Networking, acompanyat d’una violinista i d’unes vistes espectaculars a la ciutat de Tortosa, amb una posta de sol brillant.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -