14.3 C
Amposta

Organitzen a Amposta una jornada amb persones trans per al Dia de la Visibilitat Transgènere

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’ERA, la comunalitat d’Amposta i la Xarxa de Servei d’Atenció Integral LGBTI (SAI) d’Amposta, amb la col·laboració de les xarxes SAI de Terres de l’Ebre i el Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, organitzen una trobada amb persones trans, familiars i persones properes que donen suport i respecte a la causa.

L’acció es realitzarà coincidint amb el dia mundial de la visibilitat trans, al Casino d’Amposta, el divendres 31 de març, a les 18h. Aquesta jornada vol convertir-se en un espai de trobada on compartir experiències, mirades i necessitats. Amb referents reals i relats propis que trenquin amb estigmes o tòpics, la iniciativa pretén crear cercles de suport entre persones de diferents edats i àmbits i impulsar relacions improbables entre la ciutadania.

La sessió es concep com el punt de partida que ha de servir per posar en context, detectar necessitats del col·lectiu i proposar altres jornades que puguin donar resposta a inquietuds més específiques en termes d’igualtat, legislació, etc.

La primera acció que es portarà a terme serà un acte institucional en el que es penjarà la bandera trans a la façana de l’Ajuntament d’Amposta. A la tarda, hi haurà la trobada entre persones trans, familiars i transfriendly.

Programa:

12h. Penjada de la bandera de l’orgull trans
17h a 17:45h Rebuda a mitjans de comunicació
18h. Benvinguda institucional
18:10h. Presentació de les persones participants
18:20h. Presentació dels diferents recursos d’atenció i acompanyament del territori
18:30h. Diàleg obert, espai per compartir experiències ( Intervenció de diverses
persones trans per obrir el diàleg)
19:30h. Refrigeri i comiat

Cartell de la jornada

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -