EbreNotíciesSocietat

Ocupació del 90% als hotels i habitatges turístics de la Ràpita

El mes d’agost porta a la Ràpita una ocupació del 90% als llits disponibles en hotels i habitatges d’ús turístic. És el mes àlgid d’un turisme que, a poc a poc, es desestacionalitza, amb estades més escampades al llarg de l’any però també més curtes com a tendència general.

A la Ràpita hi ha uns 2.000 llits en hotels i habitatges d’ús turístic, pràcticament distribuïts al 50%. No és tot el volum de visitants que absorbeix el municipi pel que fa a població flotant, perquè caldria sumar-hi encara les estades en segones residències, que fan que l’ocupació estiuenca sigui molt més gran, especialment els caps de setmana. Però en tot cas les places d’hotel i habitatges turístics s’apropen a la plena ocupació amb un 90%, fent de l’agost encara el mes amb més afluència de l’any, per damunt del juliol, quan l’ocupació s’ha situat entorn del 75%, segons el sondeig entre els empresaris del sector recollit per Turisme la Ràpita i per l’Estació Nàutica.

En la temporada estiuenca més general també hi influeix el context internacional. I és que el descens del turisme britànic, l’obertura dels mercats del nord d’Àfrica o fins i tot els estius més calorosos al conjunt d’Europa a causa del canvi climàtic tenen influència directa sobre els moviments turístics.

Redacció – J.V.G

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close