CulturaNotícies

Obertes les inscripcions per enviar curts al festival In-FCTA

Hi ha cinc premis amb dotacions econòmiques

Redacció.- El Festival de Cinema de la Terra Alta, In-FCTA, ha obert les incripcions per participar en el seu concurs de curtmetratges. El termini de lliurament de les obres finalitza el dia 1 de juliol de 2019 a les 23.59 de la nit. En el certamen hi ha diverses dotacions econòmiques, i la més important, atorga 500 euros pel millor curt.

La inscripció es realitza en línia a través d’un enllaç privat o Festhome. En el primer dels casos, caldrà emplenar la fitxa que trobareu a la pàgina web del festival, infcta.com, a l’apartat Inscripció al III Concurs de Curtmetratges i enviar-la juntament amb la fitxa a infcta@gmail.com.

En funció dels curtmetratges presentats, un comitè compost per membres de l’organització realitzarà la preselecció de curtmetratges que aniran a competició. A més, l’organització es reserva el dret de desestimar els curts que considere ofensius o no aptes per a la visualització pública. En qualsevol cas, ho comunicarà als directors/es dels curtmetratges, abans del 20 de juliol de 2019.

Web: https://infcta.com/

 

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close