14.3 C
Amposta

Novetat a l’Illa de Buda; es podrà visitar vàries vegades l’any

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Buda & Bike és una ruta en bicicleta que s’ha fet els dies 24 i 25 d’agost i que permet a tothom que hi vulgui participar conèixer l’Illa de Buda. Aquest any va ser la 5a edició i l’última en què serà l’única vegada que es podrà visitar aquesta fantàstica illa.

A partir de l’any 2020 l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja en programarà algunes més entre la primavera i la tardor. Aquestes rutes son una experiència única per conèixer l’Illa de Buda, situada a la desembocadura de l’Ebre. Aquest any el recorregut de 7 km ha començat al Mirador de Migjorn i va tenir una dura aproximada d’unes 2.30 hores sense cap dificultat i sempre acompanyats per guies de l’Escola del Parc que explicaran cada racó. És una ruta pensada per a grups reduïts i especialment per a famílies i amics.

És un indret fantàstic que val la pena descobrir, com també la gran varietat d’ambients naturals que l’envolten: arrossars, platges, eucaliptus i les llacunes dels calaixos anomenats Calaix Gran i Calaix de Mar. Cada racó de la ruta és una autèntica sorpresa, vorejant el riu Migjorn es poden contemplar unes vistes espectaculars i una gran varietat d’ambients naturals.

Pels motius mencionats anteriorment i, per tant, pel seu alt valor natural i biològic, l’Illa de Buda fins ara només es podia visitar una vegada l’any, però a partir de l’any vinent es donaran a conèixer noves dates. Això farà que augmentin el nombre de turistes, tant del territori com de la resta del món, que tindran el privilegi de conèixer-la.

Redacció – V. Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -