CulturaNotícies

Nova edició de la ruta Artur Bladé i Desumvila que recorre la Ribera d’Ebre

La ruta permet descobrir la Ribera d’Ebre a través de les paraules d’Artur Bladé

El proper dissabte 1 de juny tindrà lloc una nova edició de la ruta comarcal Artur Bladé i Desumvila que recorre la comarca de la Ribera d’Ebre de la mà de l’escriptor. Aquesta ruta ha estat promoguda des del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. La ruta forma part del programa emmarcat a la Fira del Llibre Ebrenc i Litterarum Móra d’Ebre.

La ruta anirà a càrrec del Dr. Josep Sebastià Cid, catedràtic de llengua i literatura catalana a l’IES Julio Antonio de Móra d’Ebre i president  del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre.

L’autocar sortirà a les 16.30 de Móra d’Ebre (Passeig de l’Ebre a l’alçada del Xiringuito) i visitarà una selecció de pobles: Benissanet, Ginestar, Móra la Nova, Vinebre i Móra d’Ebre. La ruta permet descobrir la Ribera d’Ebre a través de les paraules d’Artur Bladé. A cada poble s’hi podrà llegir un text de l’autor on en parla o en defineix alguna de les característiques  i, tot seguit, un text on parla d’algun dels aspectes lligats a l’Ebre.

La ruta és gratuïta però cal inscripció prèvia a cere@riberadebre.org fins el dia 30 de maig a les 14 hores. Les places son limitades i es cobriran per ordre estricte de reserva.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close