14.3 C
Amposta

Música, vi i gastronomia al Port de l’Ametlla

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

El pròxim 25 de juliol, el Tuna Tour realitzarà una de les seves sortides més especials. Amb el nom de Tuna Tour Sunset, Balfegó proposa una jornada que combina la música en directe amb el maridatge de vi i tonyina roja. El grup triat per donar el tret de sortida a aquesta nova iniciativa és Sommeliers, guardonat amb el premi Miquel Martí i Pol 2018.

Aquesta formació –que ofereix un repertori de música moderna amb instrumentació i acompanyament clàssics i veu provinent del jazz– la conformen per cinc músiques: quatre instrumentistes de formació clàssica (violí, clarinet, cello i piano) i una solista vocal en tempo modern.

La degustació que es realitzarà en alta mar està elaborada per l’equip de la Tunateca, el centre gastronòmic creat per la família Balfegó i que actua com a centre de divulgació i experimentació de la tonyina roja. Aquest espai, ubicat a Barcelona, és l’únic espai del món dedicat a aquesta joia gastronòmica. El menú estarà basat en algunes de les creacions de la divisió japonesa del restaurant, com ara uramakis, chumakis, futomakis, ozisushi, tàrtars i nigiris. A més, tant el concert com el sopar estaran maridats amb una selecció de vins i caves triats per a l’ocasió.

Amb la música en directe, Balfegó –empresa líder en la pesca, estudi, divulgació i comercialització de la tonyina roja– enriqueix l’oferta de Tuna Tour, una iniciativa de turisme ecològic i sostenible que ofereix des de l’any 2012, i la qual ja han gaudit prop de 63.000 persones de diverses nacionalitats.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

Augmenten a 15 els brots a les Terres de l’Ebre

Aquest dissabte, 8 d'agost, el Departament de Salut ha informat que a les Terres de l’Ebre hi ha catorze brots de coronavirus. Anteriorment n'hi...

Extingeixen un camió que ha quedat totalment cremat a l’AP-7 a l’altura de l’Ametlla de Mar

Quatre dotacions de bombers han extingit aquesta matinada el foc que cremava un camió a l'AP-7 a l'Ametlla de Mar. Els Bombers han rebut...

Les activitats de lleure de la Ribera d’Ebre han fet gaudir més de 500 nens i joves

Com cada any, a finals de juny van iniciar-se les primeres activitats de lleure a diversos municipis de la Ribera d’Ebre. Aquest any però,...

Amposta aprova encomanar alguns serveis del Centre de Tecnificació Esportiva a Amposta Serveis Municipals

El ple extraordinari celebrat aquest passat divendres 7 d’agost al matí va aprovar, per unanimitat, encomanar part dels serveis del Centre de Tecnificació Esportiva...

Comença l’edició més audiovisual del cicle Ebre, Art & Patrimoni

Tornar a conèixer, visitar i rellegir la relació del patrimoni amb la societat a través de l'audiovisual. Durant els mesos d'agost i setembre, la...
- Anunci -
- Anunci -