EbreNotícies

Música i festa oberta a tothom en una nova edició del VaPerTuVidal

El dimecres, 28 d'agost, a la plaça de l'Ajuntament de Tortosa

El 9è VXTV serà el preludi de les Festes de la Cinta amb un conjunt d’activitats gratuïtes. El dimecres 28 d’agost se celebrarà, a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa, el 9è VaPerTuVidal, acte festiu i esportiu en record del jove estudiant i ciclista Vidal Fusté.

Durant la jornada, organitzada per l’Associació VaPerTuVidal, tindran lloc un seguit d’activitats que començaran a les 17.00 h amb el VXTV Kids, un espai dedicat al públic infantil i a les seves famílies amb tallers, jocs, macrotirolina, circuit infantil ciclista, castell inflable i xocolatada. Per arrodonir-ho, a les 19.00 h espectacle de Muniatto Xou amb malabars, equilibris, globoflèxia i clown.

Com a novetat d’aquest any, a les 20.00 h, els tècnics del Win Complex Esportiu Tortosa ens oferiran una sessió FamilyZumba, una classe de ball molt divertida on xalaran tant pares i mares com fills.

A les 21.00 h es donarà pas a la part més nocturna de la festa. En aquesta edició, el tret de sortida el farem a ritme de rumba catalana amb el concert de Miliu Calabuch, nebot de Peret i el seu hereu artístic, qui ens farà ballar amb les clàssiques rumbes del seu oncle.

Agafaran el seu relleu a l’escenari el grup de versions Mr. Highland interpretant els temes més actuals i els clàssics de sempre del pop, rock, disco, funk i ska. I per finalitzar la nit, sessió dels 70, 80 i 90 amb Dj Xito. Durant tot el dia hi haurà servei de bar amb berenar, entrepans calents i begudes.

Durant l’acte es recolliran bicicletes usades que seran reparades per l’Associació i distribuïdes entre col·legis i entitats que li puguin donar un bon servei complint amb l’objectiu solidari.

Redacció – X. S.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close