14.3 C
Amposta

Movem Terres de l’Ebre aprova el reglament de primàries per escollir candidats per les municipals

La formació ebrenca fa balanç de la feina feta a totes les institucions on compta amb representació i es referma en la seua voluntat de creixement, anunciant que augmentaran el nombre de candidatures de cara a les properes municipals

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dissabte s’ha reunit a Corbera d’Ebre el Consell Regional de Movem Terres de l’Ebre per tercera vegada després de la seua fundació, on alcaldes, regidors i militants han analitzat la situació política actual i han començat a treballar en relació amb les pròximes eleccions municipals.

Quan a la situació política actual s’ha fet un balanç sobre la presència de la formació progressista als diferents governs comarcals, ajuntaments i també la tasca desenvolupada al Parlament de Catalunya, d’on s’ha destacat la importància de situar el debat sobre el nou hospital de Terres de l’Ebre o la millora dels polígons industrials del territori al centre de l’actualitat política territorial i catalana, fet positiu per al conjunt del territori.

Des del punt de vista municipal i comarcal, també s’ha volgut posar en valor la feina que s’ha portat a terme des de les diferents alcaldies, com per exemple a Corbera d’Ebre, on s’està rehabilitant el Poble Vell, El Pinell de Brai, on s’està gestant una cooperativa energètica impulsada des de l’Ajuntament per contribuir a la transició energètica i abaratir la factura de la llum de la ciutadania, o també el cas del Consell Comarcal del Baix Ebre, on s’ha tirat endavant la Via Verda del Carrilet i s’està potenciant la Via Verda de la Val de Zafán, només per posar-ne alguns exemples.

Movem Terres de l’Ebre pensa augmentar el nombre de candidatures de cara a les eleccions municipals del 2023 a diferents poblacions del territori, més enllà de les actuals. En aquest sentit, s’ha aprovat un reglament de primàries totalment obert i transparent per escollir els caps de llista de cadascuna de les candidatures municipals, procés que s’iniciarà durant el mes de juny i es prolongarà durant tot l’any.

Eva Amposta i Jordi Jordan, com a coordinadors regionals de Movem Terres de l’Ebre han volgut valorar la feina feta des del municipalisme. “Movem ens definim per ser una formació que treballa des del territori i per al territori, portant la veu de les Terres de l’Ebre a totes les institucions”, afirma Jordan. Eva Amposta per la seua banda, ha destacat “la importància de treballar en xarxa i crear aliances dins i fora del territori per tal d’aconseguir una equitat territorial real que aporti progrés a les Terres de l’Ebre. Per això és tan important compartir experiències municipalistes de progrés que enriqueixin els nostres projectes, com hem fet avui aquí”, conclou l’alcaldessa del Pinell.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -