EbreNotícies

Millora del servei d’autobús entre les Terres de l’Ebre i Barcelona

Des del 15 de juliol les Terres de l’Ebre compten amb una millor connexió amb l’Aeroport de El Prat i Barcelona ciutat, donant així resposta a una important necessitat social molt demandada pel territori.

HIFE incrementa el servei de les línies que afecten les comarques del Montsià i Baix Ebre ampliant, amb 2 noves expedicions diàries per sentit, les connexions entre les poblacions de Vinaròs, Alcanar, les Cases, la Ràpita, Amposta, l’Aldea, Campredó i Tortosa amb l’aeroport i Barcelona. D’aquesta manera s’aconsegueix, per primera vegada, establir un nexe directe amb els vols de primera hora del matí i facilitar el retorn a la nit. Aquesta ampliació es materialitza amb un servei nocturn amb sortida de Vinaròs a les 2.00 h del matí i de Tortosa a les 3.00 h, per arribar a l’aeroport a les 5.10 h del matí.

Complementàriament, a primera hora del matí hi ha una altra expedició, amb sortida a les 5.35 h de Vinaròs i de Tortosa a les 6.30 h que arriba a l’aeroport a les 8.40 h. També es reforcen les tornades des de Barcelona i l’aeroport amb dues noves sortides a les 11.15 h i a les 22.30 h cada dia de l’any. D’aquesta manera s’augmenta el número de l’oferta actual d’expedicions de 26 a 30 de dilluns a divendres; de 20 a 24 els dissabtes i de 21 a 25 els diumenges i festius.

Redacció – N. A.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close