14.3 C
Amposta

Més de 170 infants i adolescents participen en les activitats del Servei d’Atenció Diürna del Baix Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Servei d’Atenció Diürna del Consell Comarcal del Baix Ebre, conegut com “La Tribu”, ha atès aquest estiu un total de 179 infants i adolescents. Es tracta d’un servei gratuït integrat dins el Servei d’Intervenció Socioeducativa adreçat a xiquets, xiquetes i joves d’entre 3 i 16 anys. “És un servei molt necessari que ofereix a infants i joves activitats de lleure i que els garanteix dos àpats diaris. Un servei que aquest estiu s’ha adaptat a l’excepcionalitat de la situació i ha adoptat un seguit de mesures preventives per la crisi de la Covid-19”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

Així, es va crear la figura d’un responsable de prevenció i higiene, es comprovava diàriament la temperatura dels assistents i es van distribuir els usuaris en grups de convivència de com a màxim 10 persones.El servei s’ha prestat durant els mesos de juliol i agost als municipis de Roquetes i Deltebre, amb 60 i 45 participants respectivament; durant el mes de juliol a l’Ametlla de Mar amb un total de 36 participants i, finalment, durant el mes d’agost a Camarles i l’Ampolla amb 21 i 17 participants respectivament.

Pel que fa a l’horari del servei ha estat entre les nou del matí i dos quarts de tres del migdia (amb variacions en funció del municipi), període durant el qual el Consell ha oferit l’esmorzar i el dinar als participants. La programació de “La Tribu” ha inclòs activitats i jocs a través de les quals es treballen els valors del respecte, l’amistat, la responsabilitat, la conscienciació ambiental, la cooperació, l’escolta activa i l’empatia.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -