Tots els gols

L’Ulldecona segueix el camí de la permanència

3 o 3, no hi havia més volta de fulla en un dels partits de rivalitat per sortir de la zona de compromís

Els falduts feien aquest dissabte passat un dels desplaçaments més llargs de la temporada per a disputar a Vendrell el que seria la primera final per a aconseguir la permanència, ho farien contra un Vendrell que després de perdre davant dels falduts cau a la 14 plaça i de retruc ajuda als Atlètics Móra la Nova a distanciar-se de les zones de compromís.

El partit seria intens, en transicions molt ràpides durant tot el partit; on els falduts entrarien en bon peu al partit, ja que gaudirien de diverses ocasions de gol que no van saber materialitzar durant els primers 15 minuts, per contra el Vendrell a la primera pilota que aniria a àrea, amb la mala fortuna d’un bot estrany, l’aprofitaria per avançar-se al marcador mitjançant Bilal. Amb avantatge al marcador el partit seguiria amb la mateixa intensitat i contacte, fruit d’això els locals es veurien amb inferioritat numèrica al minut 40, on la segona targeta groga que és mostraria durant el partit seria per al mateix jugador que la primera, per tant, cap a vestidors per a Josep Boronat. A partir d’aquí l’Ulldecona es va veure més capaç, i encara gaudiria d’una ocasió mes el conjunt de Gilabert, però el marcador no es mouria, almenys en els 45 minuts inicials.

La segona part seria dominada pels falduts, que es trobarien a un Vendrell tancat al darrera i dificultant que els d’Ulldecona poguessin arribar als últims metres, això si, les contres del Vendrell buscant les esquenes dels defensors falduts donarien un perill relatiu. Ion seria el que faria pujar la igualada al marcador al minut 63 i a partir d’aquí problemes per a l’Ulldecona, que tot i jugar amb un home més, encara hauria de treure els galons Fran parant-se un penal. El partit seguiria igual, amb un Ulldecona dominador i un Vendrell a veure-les vindre, que al final

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close