Ebre

Llorenç Navarro: “Les rotondes a la N-340 són la nova espècie invasora”

L’anunci de Foment amb la formalització del contracte d’obres de les cinc futures rotondes a la N-340 no ha estat ben rebut per la

L’anunci de Foment amb la formalització del contracte d’obres de les cinc futures rotondes a la N-340 no ha estat ben rebut per la plataforma “Prou Ap-7 Gratuïta Ja!”. “El procediment era treure els camions i després construir les rotondes, però ara ja no és necessari” ha argumentat el portaveu de la plataforma, Llorenç Navarro. Considera que la intenció de les obres és la d’instaurar properament el model de “vinyeta”: “Volen destrossar la nacional perquè sigue una carretera, no nacional sinó interurbana i treure la seua categoria i així tots els municipis que tenen accessibilitat estan perdent importància”.

La Plataforma es desplaçarà avui, divendres 21 de setembre, fins a les Borges Blanques, on han estat convidats per la Plataforma RESCAP-2, qui demana l’alliberament de l’AP-2. “Anem a incentivar a la ciutadania que si es vol aconseguir alguna cosa, s’ha de lluitar” ha explicat Llorenç Navarro. La intenció és explicar la seva experiència com a moviment veïnal a més de posar sobre la taula el nou model sobre la “vinyeta”. En aquest territori, segons Navarro, també reclamen unes infraestructures dignes i la gratuïtat de les autopistes, ja que la concessió finalitza el 2022.

Alliberament AP-1 a Burgos

La Plataforma ha anunciat que també s’estan mobilitzant per a l’1 de desembre viatjar fins a Burgos on hi ha convocada una celebració per l’alliberament d’aquesta autopista en el tram entre Armiñón-Burgos.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close