EbreEconomiaNotícies

L’IDECE i la Cambra de Comerç de Tortosa organitzen una jornada sobre la navegabilitat del riu Ebre

“Navegabilitat del riu Ebre. Economia, empresa i turisme” tindrà lloc aquest divendres, 15 de març, a les 10.30h, a la seu de la Cambra de Comerç de Tortosa

L’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE) i la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa organitzen aquest divendres, 15 de març, a partir de les 10.30 hores, una Jornada que sota el títol “Navegabilitat del riu Ebre. Economia, empresa i turisme”, a la seu de la Cambra de Comerç.

La trobada pretén reunir tots els actors públics i privats relacionats amb la navegació de l’Ebre, ja que l’objectiu és poder analitzar conjuntament i posar solucions a problemàtiques comunes sobre aquest tema i, a la vegada, posar sobre la taula els projectes de futur envers la navegabilitat del riu i la seva viabilitat.

La presentació de la jornada anirà a càrrec del director de l’IDECE, Alfons Montserrat, el president de la Cambra de Comerç, José M. Chavarria, i la responsable de navegació de la Comisaría de Aguas de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE), Elena Pérez.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close