14.3 C
Amposta

L’Hospital d’Amposta invertirà 408.000 euros en un nou TAC d’última generació

El centre fins ara ha invertit 1,7 milions d'euros en la renovació tecnològica dels equipaments

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Hospital Comarcal d’Amposta ha realitzat la renovació tecnològica dels seus equipaments amb una inversió fins ara d’1,7 milions d’euros, aproximadament. Una de les principals renovacions fa referència al sistema de tomografia computeritzada (TAC) un aparell d’última generació que donarà resposta a l’augment d’activitat del centre i a les necessitats dels professionals per donar un servei més eficient i de major qualitat.

El nou aparell, que s’instal·larà pròximament, incorpora noves tecnologies, quadruplica la capacitat de detecció respecte a l’actual, redueix substancialment la dosis de radiació a aplicar i incrementa notablement la resolució de les imatges. A més, també millora el diagnòstic per a accidents vasculars cerebrals (Codi Ictus), permet imatges cardíaques avançades i la realització de cos sencer de forma ràpida en casos de politraumàtics. Aquest nou equipament suposarà una inversió de 408.000 euros finançats íntegrament pel pla d’inversions en equips d’alta tecnologia de sistema nacional de salut (pla INVEAT).

El TAC és especialment útil perquè mostra molt clarament diferents tipus de teixits, com pulmons, ossos, teixits tous i vasos sanguinis. Permet diagnosticar problemes com ara malalties cardiovasculars, infeccions, traumatismes, trastorns musculoesquelètics i càncer, així com fer-ne un seguiment i planificar el tipus de tractament mèdic o quirúrgic i la seua resposta.

Darrerament, l’hospital ha renovat el mamògraf, la sala de radiologia, l’arc quirúrgic, així com els ecògrafs del servei de radiologia, ginecòloga, urgències, quiròfan i planta, i també s’ha posat en funcionament la ressonància magnètica que es trobava fora de servei des de l’any 2012.

El TAC d’última generació que s’instal·larà a l’Hospital d’Amposta

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -