14.3 C
Amposta

L’exhibició de Nadal del club de gimnàstica rítmica Ampolla i la Fase Final de la Copa Catalana, donen una bona cloenda de l’any 2019

El més vist

Amb la celebració de la tradicional exhibició de Nadal, al pavelló poliesportiu el passat 21 de desembre, el Club Gimnàstica Rítmica de l’Ampolla ha tancat una temporada molt positiva quant a activitat i resultats, culminada amb la bona actuació a la Fase Final de la Copa Catalana de Conjunts de Tardor i la Final de Copa Base Individual de gimnàstica rítmica, disputades al Nou Congost de Manresa, amb el club de l’Ampolla com a únic participant ebrenc en la competició de conjunts, encara que també en la individual, va destacar la presència de dos representants del Club Xaloc Rítmica de la Ràpita.

El Club Rítmica de l’Ampolla va prendre part en vuit conjunts i els individuals classificats després de tres fases. En la final de Catalunya de Copa Nivell VII, els conjunts juvenil i cadet base van aconseguir la primera posició, el conjunt benjamí base va acabar tercer per darrere del CR Blanes i AE Vilablareix, i el conjunt aleví base va finalitzar en una meritòria quarta posició, amb un podi final configurat pel CR Barcelona, CR Almacelles i CR Girona per este ordre.

En la competició individual infantil Bianca Bud va ocupar la quinta plaça. Tots es van classificar per a disputar la fase final del Campionat de Catalunya.

El Club de Gimnàstica Rítmica de l’Ampolla es va fundar el 2012 i ha experimentat una positiva evolució i un notable creixement. Actualment, tenen 74 gimnastes amb edats compreses entre els 3 i els 16 anys, en grup d’iniciació, competició escolar i competició federada.

Font: Setmanari l’Ebre