14.3 C
Amposta

L’espai EbreTerra ofereix cursos de cuina japonesa

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

L’espai EbreTerra reprendrà la programació de cursos de cuina aquest mes de setembre. Concretament entre els mesos de setembre i octubre es realitzaran quatre cursos, dos dels quals seran de cuina japonesa, un altre es dedicarà a la sommelieria i el maridatge i, finalment, se’n farà un de presentació de vins i begudes.

Tots els cursos són organitzats per l’empresa E-forma’t amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Ebre. Es tracta d’una formació adreçada a treballadors i autònoms de tots els sectors i que està subvencionada al 100% pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya. Pel que fa als cursos de cuina japonesa es duran a terme entre el 16 i l’1 d’octubre i aniran a càrrec del formador Hector Ribeiro, en sessions de dilluns i dimecres o dimarts i dijous. El curs de sommelieria i maridatge tindrà lloc de l’1 al 17 d’octubre, els dimarts i dijous; i el de presentació de vins i begudes es farà del 2 al 16 d’octubre.

L’espai de cuina d’EbreTerra està a disposició de totes aquelles empreses que necessiten un equipament professional per fer formació, demostracions o promocions relacionades amb la cuina o la gastronomia.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

La carrera pel càncer de mama serà del 13 al 19 de juliol

La carrera pel càncer de mama tindrà lloc del 13 al 19 de juliol i serà de forma virtual. Es tracta d'una iniciativa per...

El coronavirus pot contagiar-se per l’aire en algunes circumstàncies

L'Organització Mundial de la Salut (OMS) ha afirmat que sí que es pot contagiar la covid per l'aire depenent de les circumstàncies. Ho ha...

[VÍDEO] Quim Masferrer (el Foraster) a Santa Bàrbara

La situació de pandèmia mundial causada pel coronavirus impossibilita la celebració de les festes majors dels pobles i ciutats a les Terres de l'Ebre...

Eufònic 2020 acollirà el TrapKids, el concurs de trap en català per a adolescents conduït per Guillamino

Eufònic, el festival d’Arts Sonores, Visuals i Digital-Performatives de les Terres de l’Ebre farà aquest 2020 un nou acostament al públic adolescent. Ho farà...

UP insta a donar suport als fructicultors per les dificultats en la campanya de la fruita

Unió de Pagesos en roda de premsa,  via vídeo-conferència, ha fet una crida a donar suport als fructicultors de Lleida, els quals treballen redoblant...
- Anunci -
- Anunci -