CulturaEbreNotícies

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa farà dues jornades de portes obertes

Enceta el curs 2019-2020 el proper 18 de setembre amb una vintena de cursos monogràfics i especialitzats

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa enceta un nou curs aquest setembre amb l’ampliació de la seva oferta formativa a nivell d’especialització i professionalització. El centre impartirà més d’una vintena de tallers monogràfics i cursos especialitzats d’art, cultura i conservació, a més del Cicle de Formació de Grau Superior (CFGS) de Modelisme i Matriceria Ceràmica, impulsat enguany conjuntament amb l’Institut de l’Ebre.

Els dies 5 i 6 de setembre l’escola celebrarà unes jornades de portes obertes per tal de donar a conèixer a la ciutadania les seves instal·lacions i l’oferta formativa. Els que estiguin interessats en conèixer de primera mà el funcionament del centre ho podran fer aquests dos dies en horari d’11 a 20 hores.

Enguany, el centre obre portes a la formació continua de dilluns a divendres de les 8 del matí a les 8 del vespre i també oferirà cursos i tallers puntualment els dissabtes. L’activitat formativa s’iniciarà el 18 de setembre amb més d’una desena de cursos monogràfics de ceràmica, procediments pictòrics i gravat, dibuix per a còmic, iniciació al dibuix artístic i restauració, entre d’altres. També oferirà formacions especialitzades i impartides per professionals externs en fotografia, ceràmica, cultura, art, disseny i restauració. La matrícula per assistir a aquestes propostes formatives es podrà realitzar a partir del 9 de setembre al mateix centre.

Nou Cicle Formatiu de Grau Superior en Modelisme i Matriceria Ceràmica

Una de les novetats aquest curs és el Cicle Formatiu de Grau Superior en Modelisme i Matriceria Ceràmica, perfil per a la indústria alimentària. Aquest cicle, únic a Catalunya en aquesta especialitat, és de titularitat del Departament d’Educació i es durà a terme tant a les instal·lacions de l’Institut de l’Ebre com al centre d’educació artística de la Diputació a Tortosa. Els interessats en aquest curs oficial encara hi poden accedir mitjançant l’últim període d’inscripció del 2 al 6 de setembre per a la prova d’accés específica que tindrà lloc l’1 d’octubre. Més informació aquí.

Amb més de 65 anys d’història, l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa ofereix una programació estable i formació professionalitzadora, sensibilitzadora i oficial, a més de ser un agent dinamitzador d’art cultural a les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona.

Redacció – V. Ll.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close