14.3 C
Amposta

Les Terres de l’Ebre revaliden les tres estrelles Michelin

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els xefs dels tres restaurants de les Terres de l’Ebre, amb una estrella Michelin cadascun, han revalidat una vegada més aquesta distinció que lluiran durant tot l’any 2022. Aquest son els dos xefs d’Ulldecona, Jeroni Castell, de les Les Moles, i Vicent Guimerà, de L’Antic Molí, que aquest segon també revalida l’estrella verda Michelin, i l’aldeà Fran López, amb el Villa Retiro de Xerta. A banda d’això, aquest últim també revalida la seua estrella del Xerta Restaurant de Barcelona. A més a més, un altre xef ebrenc, Rafel Muria del Perelló, que va aconseguir la primera estrella l’any passat al restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant, al Priorat, també l’ha revalidat.

Les Moles a través de la pàgina de Twitter del restaurant, ha agraït la renovació d’aquesta estrella Michelin per novè any consecutiu, des del 2013, “moltes gràcies a la Guia Michelin per renovar la confiança en natros un any més i moltes gràcies a tots vatros per fer-ho possible. Seguim caminant junts per seguir creixent!”.

Des de l’Antic Molí han publicat una fotografia a Instagram amb un emotiu escrit, on apunta que aquest 2021 han treballat de valent “per recuperar tot el que el 2020 es va emportar (la pandèmia), però ho hem fet encoratjats, motivats, molt creatius i feliços de poder continuar fent el que més ens agrada i avui, ara, molt emocionats per seguir a la Guia Michelin. Aquestes dues Estrelles Michelin van dedicades a tots els que han passat per l’Antic Molí durant cada any, per tu que ens fas créixer cada dia i ens motives a sorprendre’t, gràcies per confiar en nosaltres un any més i deixar-nos seguir somiant”.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -