14.3 C
Amposta

Les Terres de l’Ebre reconegudes per 5è any consecutiu com una de les 100 millors destinacions sostenibles del món

La presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Meritxell Roigé, valora molt positivament el reconeixement

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’associació Global Green Destinations ha reconegut la marca turística Terres de l’Ebre com una de les 100 millors destinacions turístiques sostenibles del món per cinquè any consecutiu. El seu valor mediambiental fa que segueixi entre les millors destinacions a nivell mundial, i des del Patronat de Turisme de la Diputació “volem potenciar aquest turisme sostenible i aquest reconeixement ens ajuda per tal de continuar en aquesta línia”, ha manifestat Meritxell Roigé, presidenta de l’organisme. 

Des del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona es participa aquests dies als Global Green Destinations Days, un congrés online on les destinacions especialitzades en turisme sostenible debaten i posen en comú experiències d’èxit arreu del món. A més, la destinació Terres de l’Ebre, arran del seu reconeixement, té presència a la guia que impulsa l’associació organitzadora: https://goodtravel.guide/spain/terres-de-lebre-green-holiday/.

Global Green Destinations és una associació global per al turisme responsable, que dóna suport a les destinacions, regions i països en la millora de la qualitat, la sostenibilitat i la visibilitat en el mercat. L’entitat té com a objectiu la creació d’eines i plataformes per donar suport a les destinacions en la millora de la sostenibilitat i la qualitat, i per fer-ne promoció pública. Pel que fa als guardons a les 100 millors destinacions del món, l’objectiu és enfortir el perfil d’aquests indrets envers el turisme responsable i verd.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -