EbreNotícies

Les Terres de l’Ebre acolliran un projecte únic de videojocs

Aquest any neix el VAG (Vídeo Art Game), un projecte que busca impulsar i garantir la retenció i atracció de talent dins de la indústria del videojoc i l'oci digital

El VAG és un esdeveniment únic. No existeix cap altre de similar, ni tan sols en dintre dels festivals o fires del sector, que abordi els videojocs i l’oci digital des d’una perspectiva cultural, artística i educativa. Un dels principals objectius és fomentar equips de treball pluridisciplinaris de joves entre les empreses i els centres educatius per a la producció de l’entreteniment digital. A més, les Terres de l’Ebre és l’entorn perfecte per a treballar en un ambient tranquil i estar en contacte amb la natura. Per això apostarà a llarg termini per implantarun hub de recursos per a la indústria del videojoc així com apostar per projectes locals amb visió global per a dinamitzar el talent en un territori amb una gran riquesa cultural i natural.

El 4 i 5 d’octubre a la ciutat d’Amposta, es portarà a terme l’inici del projecte amb el VAG Experience. Dos dies plens d’activitats relacionades amb el món dels videojocs i l’oci digital que reunirà col·laboradors i participants de reconeixement mundial.

El projecte ha sigut impulsat per Valentí Garcia, David Romaní i Joan Garcia, que ja compten amb el suport de diferents institucions públiques com l’Ajuntament d’Amposta, la Generalitat de Catalunya o l’Agència de Desenvolupament Local del Montsià, entre altres.

Redacció – V. Ll. S.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close