EbreEconomiaNotícies

Les empreses GlyCardial Diagnostics i Mitiga Solutions guanyen els Premis EmprenedorXXI a Catalunya

El premi inclou una dotació econòmica de 5.000 euros i l'accés a un programa d'acompanyament internacional a Silicon Valley o Cambridge

Redacció.- Les empreses GlyCardial Diagnostics i Mitiga Solutions han guanyat els Premis EmprenedorXXI a Catalunya, impulsats per CaixaBank, a través de DayOne, la seva divisió especialitzada per a empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors, i co-atorgats pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través d’Enisa. A Catalunya, els Premis EmprenedorXXI s’organitzen amb la col·laboració d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya; Barcelona Activa, l’agència de desenvolupament econòmic de l’Ajuntament de Barcelona, Barcelona Tech City i Barcelona Global.

Els guardons s’han lliurat en el marc de la jornada d’innovació, tecnologia i emprenedoria ‘DayOne Innovation Summit’, un nou programa creat per CaixaBank DayOne, que ha reunit els principalsplayers de l’ecosistema emprenedor, tecnològic i inversor de Catalunya.

Juan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBank, ha inaugurat la jornada i ha destacat la tasca que exerceixen aquests guardons, que s’han convertit en un referent per a start-ups a Espanya i Portugal. Tal com ha explicat Alcaraz, “els Premis EmprenedorXXI són un important reconeixement als emprenedors que creen productes i serveis innovadors únics en el mercat i que han convertit la seva idea en una empresa”. A més, ha destacat que “són una iniciativa decisiva per a l’impuls dels millors projectes d’emprenedoria a nivell ibèric”.

Així mateix, a l’acte han assistit Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya; Carlos Gramunt, director d’empreses de la direcció territorial de CaixaBank a Barcelona, i Jordi García, director d’Operacions d’Enisa.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close