Política

L’economista Arcadi Oliveres participarà en un acte de les CUP a la Ràpita

La plaça Vella de la Ràpita serà l’escenari aquest dissabte 22 de setembre, a les 18.30h, de l’acte organitzat per la CUP on hi participarà l’economista

La plaça Vella de la Ràpita serà l’escenari aquest dissabte 22 de setembre, a les 18.30h, de l’acte organitzat per la CUP on hi participarà l’economista i membre de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres, sota el lema “Organitzem-nos”. En el mateix acte també participaran les activistes feministes ebrenques Carme Abril i Assumpta Arasa.

Oliveres és també professor titular d’Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat també un destacat militant en defensa de la democràcia i les llibertats polítiques en plena dictadura franquista, fet pel qual va ser represaliat. Expresident i actualment membre de Justícia i Pau, ha estat impulsor de la Xarxa Europea contra el Comerç d’Armes.

Cal mencionar que l’assemblea local de la Ràpita de les CUP, en aquests moments, i segons afirmacions d’alguns adherits està debatin si es presentarà a les properes eleccions municipals previstes per al proper mes de Maig. En el cas que l’assemblea local voti afirmativament serà el primer cop que l’organització anticapitalista presenti candidatura a la Ràpita.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close