Tots els gols

L’Ascó es queda amb la mel a la boca contra La Grama

Als tres minuts es ficaven les coses de cara al conjunt asconenc quan en un desplaçament des de la banda esquerra el refús li caia a peus de Masqué que afusellava creuat al segon pal lluny de l’abast del porter.

L’Ascó es quedava amb la mel als llavis en el primer compromís dels sis seguits que ha de disputar al municipal riberenc. En temps de descompte veia com en una falta al seu favor s’originava la contra que després de dos rebots a l’interior de l’àrea acabava afusellant el jugador visitant l’empat, pràcticament a plaer.

Un partit que no ha estat absent de polèmica. Als tres minuts es ficaven les coses de cara al conjunt asconenc quan en un desplaçament des de la banda esquerra el refús li caia a peus de Masqué que afusellava creuat al segon pal lluny de l’abast del porter. Fruit del gol els riberencs es trobaven millor posicionats i dominaven pràcticament a plaer, tot i que sense generar ocasions clares de gol. Als vint-i-dos minuts arribava la jugada que feia encrespar els ànims de la parròquia local. En una internada a l’àrea de Masqué, era derribat no xiulant el penal davant la sorpresa de tothom. Així s’ha arribat al descans.

A la represa, la Grama ha estirat línies i als sis minuts tenia una bona oportunitat per arribar a empatar després d’un seguit de refusos a l’interior de la gran que finalment allunyava la defensa local. El partit avançava i seguia la tònica en que finalitzava el primer temps, mentre la Grama anava a més els asconencs desapareixien. A falta d’onze minuts nova ocasió per al conjunt visitant que rematava al nino, fins que al temps de descompte trobaven el premi amb un empat que no beneficia cap dels dos conjunts.

En acabar el partit, a la sala de premsa, el tècnic asconenc ha anunciat l’arribada d’un jugador referència en atac, per paliar la falta de gol que estan acusant.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close