14.3 C
Amposta

L’Antic Molí d’Ulldecona i Ametller Origen organitzen una gala solidària per recaptar fons en la lluita contra l’ELA

La vetllada, que se celebrarà el pròxim divendres 16 de juny, comptarà amb diferents personalitats, com l’exfutbolista, Juan Carlos Unzué, o la xef, Ada Parellada i el 100% dels diners recaptats es destinaran a la Fundació Catalana de l'ELA Miquel Valls

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El 16 de juny se celebrarà una gala solidària per a recaptar fons en la lluita contra l’esclerosi lateral amiotròfica. La iniciativa sorgeix de la mà del xef Vicent Guimerà i l’empresa catalana Ametller Origen i el 100% dels diners de les entrades aniran destinats a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, una entitat privada i sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA.

La nit constarà d’un sopar al restaurant l’Antic Molí d’Ulldecona, que compta amb l’Estrella Michelin des del 2017, Estrella Verda Michelin des del 2021 i Sol Repsol des del 2022, acompanyat d’actuacions musicals i parlaments de personalitats distingides, com l’exfutbolista Juan Carlos Unzué, el president de la Fundació Catalana de l’ELA, Enric Maria Valls, i el cofundador i conseller delegat d’Ametller Origen, Josep Ametller. “No se’ns acudia millor manera de concloure el projecte Cuina Solidària que amb la celebració d’aquesta vetllada; estem molt agraïts i satisfets de la rebuda que ha tingut”, ha explicat, Josep Ametller. “La nostra feina val la pena quan tirem endavant projectes per ajudar persones com l’Unzué”, ha afegit Ametller.

Aquesta gala solidària és una oportunitat única perquè les Terres de l’Ebre demostrin la seva solidaritat en una malaltia considerada minoritària, i que afecta principalment a persones d’entre 40 i 70 anys. Per la seva banda, Vicent Guimerà ha explicat que “la gent de les Terres de l’Ebre som persones molt solidàries; ens agrada crear sinergies per ajudar la comunitat i, coincidint que el 21 de juny se celebra el Dia Mundial de la lluita contra l’ELA, i vam pensar que volíem aportar el nostre granet de sorra”.

El projecte Cuina Solidària

Vicent Guimerà forma part del projecte ‘Cuina Solidària’, impulsat per Ametller Origen i Juan Carlos Unzué, on xefs de reconegut prestigi creen receptes dels plats preferits d’esportistes d’elit. Cada plat es posa a la venda a les botigues físiques i a la botiga online d’Ametller Origen, i el 100% dels beneficis es destinen a la Fundació Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica Miquel Valls. Albert Adrià, Ada Parellada, Joan Roca, Carme Ruscalleda Nandu Jubany i Vicent Guimerà, formen parella amb els reconeguts esportistes Aitana Bonmatí, Ona Carbonell, Alex Corretja, Alèxia Putellas, Juan Carlos Unzué i Aleix Espargaró. El dia d’avui s’han recaptat 84.310,06 €.

La gala solidària compta amb la col·laboració d’Alex’s, l’Ajuntament d’Ulldecona, Blaucar, Boix Verd Floristes, Cafès Novell, Canal Terres de l’Ebre, Canal 21, Dehesas las Cumbres, Denominació d’Origen Terra Alta, Gràfics, Iberconseil, Imagina Ràdio, Pirinat Carn Ecològica, Mobenia, Tegar i Stock Plus.

Restaurant l’Antic Molí

Vicent Guimerà és el propietari del restaurant i està guardonat amb l’Estrella Michelin des del 2017, Estrella Verda Michelin des del 2021 i Sol Repsol des del 2022. El restaurant l’Antic Molí posa en pràctica les últimes tècniques i tendències. Aposta per una cuina de proximitat, amb productes ecològics i sostenibles.

La seva gran creació és el Projecte Mans, un menú degustació de 20 creacions embolcallades amb petites obres d’art úniques. Una sinergia entre els artesans de les Terres de l’Ebre i la cuina SlowFood · Km0.

Sobre Ametller Origen

El Grup Ametller Origen és una empresa d’alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat. Fruit de la seva experiència com a agricultors i productors, Ametller Origen ha consolidat un model de negoci d’integració vertical, controlant des de l’origen els productes que ofereixen a les seves botigues, tant la seva fruita i verdura com els seus productes elaborats. El Grup compta amb camps de cultiu i fruiters al llarg de tot l’eix de la mediterrània, un obrador central de productes elaborats i un equip humà format per més de 3.400 treballadors.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -