CulturaMúsicaNotícies

L’ampostina Keila Garcia, del programa La Voz: “Tinc la mania de cantar amb els ulls tancats”

Imagina Ràdio entrevista en exclusiva a la participant del programa televisiu d'Antena 3

Keila ha canviat per uns mesos la rutina a l’estudi de tatuatges en la seva Amposta natal, pels focus i les càmeres dels grans platós. I és que aquesta noia de 27 anys ha estat una de les participants a les audicions a cegues del programa televisiu de talents, La Voz, a la cadena Antena 3. Keila va aconseguir el que pocs arriben a assolir. Que els quatre músics i jutges del programa, Antonio Orozco, Paulina RubioLuis Fonsi i Pablo López, giressin les seves poltrones per veure qui era qui estava cantant. Keila va sorprendre amb una actuació d’alta qualitat, cantant en anglès i tocant el violoncel amb el tema “Lost on you” de l’artista LP. Era el primer cop que feia una actuació d’aquest tipus, amb mig país parant l’orella. Ara, no sap cap on anirà l’aventura televisiva, però una cosa té clara, “anem cap allà”.

Quina ha estat la teva relació amb la música? Com vas començar a tocar?

La meva relació amb la música sempre ha estat. No recordo cap moment de la meva vida que no soni música com a fondo. Els meus cosins són músics, sempre he tingut aquesta inquietud. El meu pare em va portar a un concert celta, el cantant estava tocant el violí i em vaig enamorar de l’instrument. Em va agafar una tendinitis i em vaig canviar al violoncel. Tot i que toco també la guitarra i l’ukelele.

T’agrada més tocar o cantar?

M’agrada més cantar i compondre, és un mig i mig. Sóc cantautora amb els meus propis temes.

Com t’anava abans de La Voz?

El 2013, al febrer, va ser el meu primer concert. Va ser curiós, perquè sortia de l’escola d’art, a les 9 de la nit i vaig passar pel costat d’un bar, que sabia que feien concertillos i vaig preguntar a veure si puc fer un conert. I em van contestar, d’aquí a dos setmanes! Va ser fatal. Molts Nervis. Poquet a poquet vaig anar fent concerts.

Abans eres aficionada a La Voz?

La veritat és que no. Crec que és una mica contradictori el que diré, però per a mi aquests programes et donen visibilitat, perquè molt poques vegades recordes la persona que va guanyar… Has de treballar moltíssim. No sé què passarà amb el programa, fins a quin punt arribaré, per a mi m’ha donat una visibilitat que abans, potser no hagués tingut. Estic molt contenta.

Va ser el teu marit qui et va empènyer?

Sí, va ser el meu xic qui em va insistir, perquè jo era una mica reàcia. No tinc tele i no veig aquests programes. I sóc bastant timideta en aquest sentit.

I els coach? Com va ser aquell moment que tots els jutges es giren?

No em vaig donar compte que s’havien girat. Estava molt concentrada, ja es veu, tinc la mania de cantar amb els ulls tancats i clar, quan els vaig obrir pensava que no s’havia girat ningú. Que estaven girats pensa que era perquè s’havia acabat la cançó. L’Orozco va començar a parlar-me i vaig captar que s’havien girat els quatre. Ja tenia clar amb qui volia anar, per complicitat, per la composició, que fos Pablo López. Per la part compositiva, per la seva sensibilitat.

Estem en audicions a cegues, però què esperes del programa?

He fet molt bons companys, molt bones amistats. Els moments abans de la gravació amb 15 persones, estàs tocant, tocant la guitarra, i ens omplim molt i hem après moltíssim.

Què esperes com a vivència?

LA Voz m’ha donat aprenentatge, de com va el funcionament d’aquests programes, crec que ara és el moment de posar-me les piles a tope. N a quin punt arribaré, però fins on arribi, estaré molt contenta.

 

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close