14.3 C
Amposta

L’Aldea premiada en dos Flors d’Honor a Viles Florides en el seu primer any de participació

Els guardons compresos entre la categoria mínima d’una flor i la màxima de 5 flors optaven els 160 municipis integrants a les Viles Florides de Catalunya i Andorra

- Anunci -spot_img

El més vist

- Advertisement -

El municipi de l’Aldea va ser premiat durant l’acte d’entrega de premis de les Flors d’Honor 2022, el passat divendres a l’Amfiteatre Auditori Camp de Mart  de Tarragona.

Les Flors d’Honor són els guardons que entrega Viles Florides, iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya i Andorra a través d’espais verds urbans i enjardinats.

El regidor d’Espais Verds de l’Ajuntament de l’Aldea, Carlos Gilabert va explicar que “en aquest reconeixement es poden comprovar els fruits obtinguts per la millora de la qualitat de vida per als ciutadans i també com a poble, que pretén un complement turístic més. Ja ens equiparem a municipis més importants amb pressupost i habitants i que fa més temps que pertanyen a aquets moviment de Viles Florides”.

L’Aldea es convertia l’any 2021 amb el municipi nº 159 adherit al moviment de Viles Florides i aquest any el nostre poble ha estat guardonat amb 2 flors d’honor, recollides per l’Alcalde de l’Aldea Xavier Royo, acompanyat pels Regidor d’Espais Verds Carlos Gilabert i el Regidor d’Acció Urbana i Rural  Pepe Caballé.

Els guardons compresos entre la categoria mínima d’una flor i la màxima de 5 flors optaven els 160 municipis integrants a les Viles Florides de Catalunya i Andorra.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -