14.3 C
Amposta

L’Ajuntament d’Ulldecona i l’Institut Manuel Sales i Ferré premien tres treballs de recerca sobre sociologia i territori

Els premis han tingut l'objectiu de reconèixer els millors treballs de recerca i investigació d'alumnes de 4rt d'ESO de qualsevol institut de Catalunya o del territori del Sénia

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dissabte la Sala de Sessions de l’Ajuntament d’Ulldecona ha acollit l’entrega dels Premis Manuel Sales i Ferré. El certamen ha estat convocat per l’Institut que porta el nom del prestigiòs sociòleg i l’Ajuntament d’Ulldecona. Els premis han tingut l’objectiu de reconèixer els millors treballs de recerca i investigació d’alumnes de 4rt d’ESO de qualsevol institut de Catalunya o altres treballs de recerca d’alumnes de secundària de qualsevol centre educatiu del territori del Sénia. Els premis s’han dividit en tres categories:

Premi Manuel Sales i Ferré: al millor TDR relacionat amb la sociologia

Premi Terres de l’Ebre: al millor treball de temes relacionats amb la història, la cultura, la ciència, la tecnologia o les tradicions i costums de les quatre comarques de l’Ebre

Premi Terres del Sénia: al millor treball de qualsevol temàtica vinculada a les relacions històriques, socials i cientific-tecnològiques dels pobles que formen la Mancomunitat de la Taula del Sénia.

 

Els tres treballs premiats han sigut:

En la categoria de sociologia: Alexia Brusca Forné, de l’Institut els Alfacs de la Ràpita – Treball: “Les coeteres del Delta de l’Ebre”.

En la categoria  Terres del Sénia: Albert Poy Ventura de l’Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona. Treball: “Vida i Obra de Vicent Barrera Carapuig”

I en la categoria Terres de l’Ebre: Martina Tolós Campàs, del Berenguer IV d’Amposta. Treball: “Avaluació de la tetrodotoxina en mostres de marisc del Delta”

 

Redacció- Ll. F

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -