EbreNotícies

L’Ajuntament d’Ulldecona contracta una persona per ser ‘vigilant cívic’

La seva tasca serà treballar en l’àmbit de l’educació social i promoure una bona convivència entre la ciutadania

Des d’aquesta setmana, l’Ajuntament d’Ulldecona compta amb els serveis d’un agent civic, contractat a través d’un pla d’ocupació impulsat pel Consell Comarcal del Montsià i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. La seva tasca serà treballar en l’àmbit de l’educació social i promoure una bona convivència entre la ciutadania, garantint que es compleixin les normes més elementals de civisme tant en els àmbits de l’ús de l’espai públic i la tinença responsable d’animals per posar dos exemples concrets.

Actualment s’està editant material divers d’informació sobre la normativa existent, fent especial incidència en l’ordenança municipal de civisme. Paral·lelament, a peu de carrer, l’agent cívic informarà a la ciutadania i donarà suport en la tasca de notificar les accions poc respectuoses i/o traslladar directament les possibles infraccions a la Policia Local per tal d’obrir els pertinents expedients sancionadors.

D’altra banda, també al llarg de les properes setmanes, els xiquets/es usuaris del Centre Obert Lúdik, faran una campanya de sensibilització en accions diverses, com el repartiment de cartells dibuixats per ells mateixos per tal de conscienciar a tothom sobre les normes bàsiques de convivencia, insistint sobretot amb el respecte per l’espai públic, la neteja i la recollida dels excrements dels animals.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close